Welkom op

Dolphin Trilogy Reiki

 

Dolphin Trilogy Reiki is een driedelig healing-systeem gebaseerd op Mark Scott's Dolphin Reiki en een verlenging daarop welke is ontwikkeld door Shanti Johnson & Sheryl Rain Carter.

Een zeer intensief dolfijnsysteem in drie graden waarbij je kennis maakt met de dolfijnen, de orka's en kristallen.

Deze trilogie is vooral bedoeld voor mensen die veel leed en oud zeer bij zich dragen, heel goed voor trauma en verdriet. Je gaat diep naar jezelf toe op een speelse maar heel zachte manier. Je zult meer plezier gaan ondervinden zowel bij het ontvangen van de inwijding als het geven van Dolfijntrilogie-Reiki.

De geavanceerde meditaties kunnen je zelfs leidraden meegeven en toekomst perspectief wat als heel positief wordt ervaren. Alles ligt immers in jezelf en zij maken je erg liefdevol daar op bewust.


De inwijdingen

De 1e graads-inwijding in Dolphin Healing Reiki is een versterkte vorm van Dolfijn Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kan gebruiken bij healing en meditatie. Je leert een dolfijn ademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen bij Dolfijn Reiki, waardoor je je nog beter en gemakkelijker met de dolfijnen kunt verbinden.

De 2e graads-inwijding van deze Trilogy is Orca Empowerment. De Orka is het grootste lid van de dolfijnenfamilie, ook wel de "Killer Whale" genoemd. Bij deze inwijding krijg je een symbool en leer je je te verbinden en werken met de krachten van de Orka's. Je zult kracht en bevrijding ervaren en een verbinding met Alles Wat Is en Altijd Zal Zijn.

De 3e graads-inwijding van de Trilogy is Dolphin Crystal Healing, waarbij je een derde symbool krijgt om te gebruiken bij meditatie en healing. "Crystal Healing" houdt in dat je bij behandelingen gebruik gaat maken van edelstenen, zodat je behandelingen krachtiger worden. Deze inwijding geeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de krachtige dolfijnen energie, die in combinatie met kristallen, helpt bij het loslaten van blokkades en die inzicht en intuïtie geeft in het healingsproces, zowel bij meditatie en behandeling van jezelf als bij anderen.

Na de 3e graad ben je Dolphin Trilogy Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden.


Dolfijnen, hun opgave is als die van de Engelenschaar, men noemt hun ook wel de Engelen van de Oceanen.

 

Het zijn zeer subtiele energieën en omvat vele liefdevolle krachten!

Dolphin Reiki wordt daarom vooraf geadviseerd.
 
Inwijdingen op afstand - Kosten: 3 graden samen 50 euro


Aanvraag en meer informatie via het contactformulier.
 


 

Een inwijdings-ervaring van mijzelf:

Het symbool op het hart gelegd en liet alles komen. In het begin kwam niet veel op gang maar wel zwemmen, op en neer, voortvarend boven en door het water. Een doorgaan, een duwend doorgaan wat steeds sterker aanvoelde. Ik zie een grote stenen rotsberg langs het water. Een bepaald obstakel kreeg ik door, die te overwinnen is en overheen kan gaan, gewoon doorgaan. Een gevoel om over de berg heen te springen.

Er waren dolfijnen, velen, klein en groot en die ene grote dolfijngids was er maar wel op afstand, een binding, zag hem maar nog niet echt tot fysiek contact. Ik ging de diepte in van het water en kreeg de kleur zeegroen door. De parels en zeewier van een vriendin maar ik wist niet wat ik er mee moest. (Op dat moment niet, later herkende ik het zielsgevoel van een overleden vriendin tijdens de Atlantian dolphin-inwijding)

Plots komen er kristallen vanuit de grond, de basis om naar boven te halen, verbinden met het zielenrijk en met dat mooie kristal, de kleur blauw, water - kristallen juweeltjes.  Echt prachtig en met dat gevoel kwam er een euforie en gelijktijdig schoot ik naar boven door het water naar de oppervlakte en als een pijl omhoog uit het water, boven in een bocht weer naar beneden.

Er kwam actie in mij en ging heerlijk duikelend met een snelheid, voorwaarts op weg door en over het water. Ik was als een dolfijn! Die ene dolfijnengids kwam op eens in mij, in mijn hoofd met een bepaalde helderheid van hem waarin het mij duidelijk werd. Zintuigelijke bewustwording!!! Ik voelde die bewustwording vermeerderen met een helderheid, een bepaalde verlichte ruimtelijkheid. Moeilijk te omschrijven. Ik voelde dat het klaar was, probeerde nog vast te houden maar het contact slibte weg en ik bedankte hem!

Terug

Dolphin Atlantian