Welkom op

Dolfijn-energieën 

 

Zo mooi
zo sierlijk,
zich van geen kwaad bewust.
Zo vrolijk,
zo lief.
geen 1 moment rust..
De vrijheid, de blijheid,
die deze dieren siert…
dolfijnen

 

Zo speels en vrolijk en bovenal helend, intelligent en als je ze ontmoet vanuit je kern van je ziel, zijn ze je maatjes voor eeuwig.

Ik heb altijd van ze gehouden en in 2009 mocht ik ze ontmoeten via de dolfijnsystemen in een fase dat ik ook zelf hulp en steun nodig had, gewikkeld met veel verdriet en oud zeer. De inwijdingen die ik liefdevol mocht ontvangen van Els Reinders heb ik als zeer plezierig ervaren waarbij de dolfijnen mij hielpen met mijn vragen en stukjes te plaatsen zodat ik verder kon gaan. Ik heb met ze gezwommen, gedold en gespeeld en zo anders dan de basic- healingsopleidingen ondervond ik geen grijntje negativiteit in de min-pool waaraan ik me moest ontdoen. Het was plezier, fun, up-lifting en ontroering waarbij je toch diep in jezelf ging, in hoeverre je dit zelf toelaat.

Zelfs de gigantische orka's kwamen zo dicht bij me wat ik niet voor mogelijk hield. Zij Triggerde me op een uitdagende manier en lieten me zien dat alles deel uit maakt van het hele universum en geen verschil of je nou groot of klein bent.

In de Atlantian kwam ik een oude gids tegen, een witte dolfijn die ik voor jaren terug had ontmoet met een baby in de energieën van een overleden vriendin.

Nu mag ik deze energieën doorgeven en al deze dolfijnen-energieën is een absolute aanrader van mij om te doen, om echt hun liefde te ervaren. Je zult er beslist geen spijt van krijgen. De energieën zijn zeer subtiel en zacht van aard en hebben ontzettend veel kracht in zich. Wel zul je een beetje bekend moeten zijn voor wat energieën zijn en wat het met je doet. Op zijn minst een Reiki-basis of al werkende met energieën wordt geadviseerd.

Dolphin Trilogy Reiki       Atlantian Dolphins

Basis Dolfijn Reiki - zie onder

Dolfijn-Reiki            

Dolfijn Reiki is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is in zijn werk met dolfijnen. 

Het is een mooie subtiele vorm van Reiki, heel warm en mild. Het verbindt ons met de dolfijnen en hun energie. Deze vorm van healing is ondersteunend voor mensen, dieren en de aarde.

Dolfijnen zijn hele intelligente zoogdieren die in groepen leven. De bijzondere krachten van dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Intelligente wezens die in Eenheid leven. Ze zijn Master Healers en schatbewaarders van het licht op Moeder Aarde. Hun rol is gelijk aan die van het engelenrijk. Ze zijn hier om over ons te waken, ons te helpen en te ondersteunen. Ze hebben het vermogen je terug te brengen naar je Bron. Je hoeft niet werkelijk met echte dolfijnen te zwemmen om hun helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijn-Reiki inwijding kun je contact maken met de dolfijnen en zelf hun liefde ervaren.

Wel moet je eerst ingewijd zijn in een andere vorm van Reiki!      

Het is de uitdrukkelijke wens van Marc Scott om deze inwijding gratis door te geven.
Wil je een certificaat dan kost deze 10 euro waarvan het bedrag naar een goed dierendoel gaat.

Inwijding wordt op afstand en via mail gegeven!
Meer informatie en aanvraag via het contactformulier.   Dolfijn Reiki Principes

Alleen vandaag maak ik me geen zorgen
Alleen vandaag maak ik me niet boos
Leef je leven eerlijk
Eer je ouders en je leraren
Waardeer alles wat leeft Liefde en respect
voor de oceanen en het leven in de zee
Vraag om de verlichting van de mensheid
Geef wat zo vrij aan ons word gegeven